De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

U bevindt zich hier:

Schadeformulier invulservice

Op het moment dat er schade is ontstaan aan uw auto dient er altijd een schadeformulier ingevuld te worden. Verstuur het ingevulde schadeformulier zo snel mogelijk naar uw verzekeraar of tussenpersoon om melding  te maken van uw schade.

Goed invullen voorkomt problemen!

Let op dat u het schadeformulier compleet en juist invult: dat kan u veel ellende besparen. Bij het onjuist invullen van uw schadeformulier kan het namelijk zelfs zover komen dat u helemaal geen schade-uitkering krijgt, terwijl u niet schuldig bent aan de schade. Daarom is het juist invullen van het schadeformulier van essentieel belang. Hieronder geven wij u een aantal tips voor het goed afwikkelen van uw schade.

Handige tips

Hieronder vindt u een filmpje waarin wordt uitgelegd hoe u uw schadeformulier dient in te vullen. Autoschade Stoeten kan u ook altijd helpen bij het invullen van uw schadeformulier. Indien u gebruik wenst te maken van de schadeformulier invulservice kunt u zich melden bij één van de vestiging van Autoschade Stoeten.
Als u niet (meer) in het bezit bent van een schadeformulier kan één van de vestigingen van Autoschade Stoeten u deze verstrekken, of kunt u deze hier downloaden.

©2016 Autoschade Stoeten | Internetbureau: Webton.nl
Naar boven