De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

U bevindt zich hier:

Ons team

Het team van Autoschade Stoeten Hengelo bestaat uit drie personen.

Bennie Stoeten, Directeur Autoschade Stoeten

Bennie is in maart 1985 begonnen met Autoschade Stoeten Hengelo. Wat begon met een interesse voor auto’s en ondernemen groeide uit naar Autoschade Stoeten Hengelo. Vervolgens richtte Bennie samen met zijn broer Karel in de jaren 90 Autoschade Stoeten Enschede op. De samenwerking tussen Hengelo en Enschede zorgt ervoor dat Autoschade Stoeten u altijd perfect van dienst kan zijn.
Voor Bennie is het belangrijk dat de klant zich direct op zijn gemak voelt. Bij autoschade herstel krijgt u bij Autoschade Stoeten 4 jaar garantie. Autoschade Stoeten is een FOCWA-Eurogarantiebedrijf. In het kader van klantvriendelijkheid en service is er voor u altijd een leenauto beschikbaar. Bennie houdt zich naast het herstellen en repareren van uw auto veelal bezig met de in- en verkoop.

“Alle verzekeringsmaatschappijen en een aantal leasemaatschappijen en regionale dealerbedrijven behoren tot onze klantenkring. Ons standpunt is dat innovatie bij de dagelijkse gang van zaken behoort, stilstaan is achteruitgang. Men kan bij ons terecht voor compleet schadeherstel. Wij hebben een no-nonsense mentaliteit en zorgen altijd dat de klant gebruik kan maken van onze kwalitatief hoogwaardige en scherp geprijsde diensten. Het geeft mij veel energie om de klant met een glimlach te zien vertrekken!”

Niek Drost

Niek werkt al ruim tien jaar bij Autoschade Stoeten en heeft al vele klanten tevreden zien vertrekken. Niek is hét vertrouwde gezicht van Autoschade Stoeten en heeft het afgelopen decennium geruime ervaring op kunnen doen met het herstellen van autoschade. Niek onderscheidt zich van anderen door zijn vriendelijke houding; hij is altijd bereid mee te denken met u als klant!

Jeffrey van Leeuwen

Jeffrey begon zijn carrière bij Autoschade Stoeten als stagiaire. Inmiddels is Jeffrey in vaste dienst bij Autoschade Stoeten. Jeffrey heeft bewezen talent te hebben voor zijn vak en haalt voldoening uit het perfect onderhouden van uw auto. Jeffrey is net klaar met zijn opleiding en brengt daarmee nieuwe en frisse kennis mee binnen het team.

©2016 Autoschade Stoeten | Internetbureau: Webton.nl
Naar boven