De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

U bevindt zich hier:

Afwikkeling met de verzekering

Schade aan uw auto kan op veel manieren ontstaan. Een ongeval, een verkeerde manoeuvre, steenslag of vernielzucht, het zijn slechts enkele oorzaken van deuken, krassen en andere beschadigingen. Op het moment dat uw auto volledig casco is verzekerd, kunt u de schade volledig afwikkelen met uw eigen verzekering.

Schade melden

Allereerst dient de schade aangemeld te worden bij de verzekeraar. Verstuur daarom een ingevuld schadeformulier op naar de verzekeraar. Daarnaast kunt u de schade nogmaals telefonisch melden bij verzekeraar of intermediair. Autoschade Stoeten is aangesloten bij de netwerken van de grote verzekeringsmaatschappijen waardoor wij u diverse voordelen kunnen bieden bij de afwikkeling van uw schade. Vraag ons naar de voorwaarden.

Blijf mobiel

Tijdens de reparatie kunt u rekenen op vervangend vervoer, zodat u de gehele reparatieperiode mobiel blijft. Na de schadeherstelling zorgt Autoschade Stoeten voor een vlotte financiële afwikkeling van de schade. Dit doen wij rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij.

©2016 Autoschade Stoeten | Internetbureau: Webton.nl
Naar boven