De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in
WIJ WERKEN MET ALLE VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN.
U BETAALT GEEN EIGEN RISICO, DIE BETALEN WIJ…
U bevindt zich hier:

In- en verkoop

Autoschade Stoeten heeft een groot netwerk met betrekking tot schadeauto’s. Het actuele aanbod vindt u onder aanbod.

Schadeauto verkopen

U kunt uw schadeauto altijd aanbieden. U ontvangt dan een reëel bedrag voor uw schadeauto. Wij zijn een landelijk werkend bedrijf en kopen alle merken schadeauto’s in. De schadeauto expert komt bij u langs om de restwaarde van uw auto te bepalen. U kunt er dus zeker van zijn dat u altijd een reëel bedrag voor uw beschadigde auto ontvangt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw auto snel laten ophalen door een deskundig medewerker. Heeft u geen zin in een lange verkoopperiode van uw auto? Heeft u geen zin in vreemde mensen aan uw deur? Heeft u geen zin meer in doelloze biedingen op uw auto? Dan bent u bij Autoschade Stoeten aan het goede adres!
U kunt hierover natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Heeft u foto’s van uw beschadigde auto, dan ontvangen wij die graag. Na ontvangst van de nodige informatie nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een en ander met u door te nemen.

Van de schadeauto expert ontvangt u het afgesproken bedrag, alsmede het vrijwaringsbewijs. Stuur een kopie van het vrijwaringsbewijs naar uw verzekeringsmaatschappij om uw autoverzekering stop te zetten. Het afmelden bij de RDW en de belastingdienst regelen wij voor u.

Het verkopen van uw auto vindt plaats op de door u gewenste locatie. Op de door u aangegeven locatie vindt de eigendomsoverdracht plaats door middel van het overhandigen van het vrijwaringsbewijs.

Schadeauto’s aanbieden

Door telefonisch of per mail contact met ons op te nemen kunt u uw motorrijtuig aan ons aanbieden. Wij kunnen u na ontvangst van alle nodige informatie een prijsindicatie geven. Is uw auto tien jaar oud of jonger dan zal de schadeauto expert op locatie de restwaarde bepalen.

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Schadeauto ophalen

Het ophalen van de schadeauto gebeurt op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. De auto wordt op een autoambulance gereden of er met een lier op getrokken.

Schade auto inkoop

Wij kopen alle soorten merken schadeauto’s op in heel Nederland. Het maakt ons dus niet uit of u Groningen of in Limburg woont.
Na het overhandigen van de nodige autopapieren en na het overhandigen van het afgesproken bedrag ontvangt u het vrijwaringsbewijs. Het afmelden bij de RDW en de belastingdienst verzorgen wij voor u.

©2016 Autoschade Stoeten | Internetbureau: Webton.nl
Naar boven